gør NOGET selv

Hvis du giver en hånd med, bliver det billigere!


Hvor finder man de rigtige materialer, og hvordan kontrolmåler man inden køb? Som gør-det-selv-mand ved man meget, og man er typisk også rigtig dygtig. Man forstår sig på de forskellige værktøjer og for det meste også på diverse arbejdsmetoder, når man renoverer i hjemmet. Men hvordan kan man sikre sig, at man køber materialer i aller højeste kvalitet, og ikke mindst i korrekt størrelse og til en fornuftig pris?

Din “Gør-Det-Selv” medhjælper

Vi er et tømrerfirma i Hvidovre, der giver vores kunder på Sjælland muligheden for at hjælpe til med arbejdet, eller måske endda udføre det selv, hvis bare vi hjælper en smule til. Vi vil uanset hvad, agere som din håndværkerkonsulent, med det formål at rådgive og færdiggøre projekter.

Vores koncept har vist sig at være populært – og med god grund. Ikke nok med at man som kunde sparer penge, så giver det en større tilfredshedsfølelse for den gængse gør-det-selv-mand, at have været med til at vedligeholde eller renovere egen bolig. Ved at gøre det på denne måde, skaber vores kunder mest mulig værdi for de penge, der skal bruges til projektet, og får samtidig faglig og praktisk støtte under hele processen, som supplerer eller underbygger egen viden. En kæmpe fordel ved at modtage hjælp fra en erfaren håndværkerkonsulent er, at man undgår ærgerlige fejl i både opmålinger og bestillinger.

Vi er fleksible og vores assistance – og pris – afhænger naturligvis af omfanget af vores indsats, og omfanget af din egen indsats. Ring til os på 40 20 01 21 så tager vi en snak om, hvordan vi bedst hjælper dig.

Vi valgte David da vi skulle have nye energirigtige vinduer i vores hus. Vi valgte at fjerne de gamle vinduer selv samt at gå til hånde under arbejdet med de nye vinduer.

Det var en super løsning David tilbyder, da men selv er med og ser det gode håndværk David udfører, samt det hjælper også lidt på økonomien. Både før, under og efter arbejdet har David været meget hjælpsom med spørgsmål samt kontakter til andre håndværkere som vi også har brug for i vores renoveringsprojekt.

Alt i alt er vi meget tilfredse med arbejdet.

Tak for hjælpen David.

Mvh Jens


Hvad bør jeg få hjælp til?

Der er oftest ikke to sager, der er helt ens. Derfor vil det også være meget forskelligt, hvor du bør få eksperthjælp ved renovering og vedligeholdelse. Der er en række områder, hvor de fleste gør-det-selv-folk kan få stor nytte af professionel hjælp fra vores tømrerfirma:

Indkøb

 • Ved gør det selv-arbejde vil du spare på udgiften til arbejdsløn, udnyt besparelsen til at købe materialer i højere kvalitet.
 • Få Tømrerfirmaet David Nielsen til at købe dine materialer hos anerkendte danske leverandører. Vi rådgiver dig også gerne om valg af produkter og kvalitetssikrer din bestillingsseddel, hvis du selv ønsker at sende bestillingen.

Opmåling

 • Nogle leverede elementer til døre og vinduer kan ikke monteres efter kundernes køb på nettet, desværre ofte på grund af fejlopmåling. Det kan vi hjælpe med!
 • Derudover er der et antal elementer, der bliver monteret, på trods af at opmålingen er upræcis. I nogle situationer kan elementerne anvendes, men hvis du har bestilt og anvendt elementer, der ikke sidder eller fungerer optimalt, risikerer du at forringe husets værdi, istedet for at forøge den.

Rådgivning

 • Uanset om det er døre, vinduer eller den nye terrasse så er der ofte mange penge sparet ved at få den helt rigtige rådgivning fra en fagmand, der har lang erfaring i at bygge.

Hvor meget skal jeg selv gøre?

Alt afhængig af din erfaring og vilje kan du selv stå for opsætningen efter materialerne er modtaget. Overlader du ansvaret for opmålingen til os, påtager vi os også ansvaret for at opmålingen er korrekt, ligesom vi selvfølgelig påtager os ansvaret for, at det vi eventuelt monterer er korrekt udført.

Følgende mulige gør-det-selv opgaver kan nævnes:

 • Afrensning og oprydning efter udtagning, evt. selve udtagningen
 • Hjælp under montering med løftearbejde
 • Stopning med mineraluld mellem element og bygningsdele
 • Indvendige afslutninger
 • Udvendige beklædninger
 • Bortkørsel af affald

Har du lyst til selv at stå for monteringen af dine vinduer og døre, evt. ved venners hjælp, men kan være lidt usikker på det elementære, hjælper vi dig/jer gerne i gang.

Vi kan evt. også levere diverse følgematerialer.

Tilbud og kontakt!
Som du kan læse er mulighederne mange, og har du spørgsmål så ring til David på 40 20 01 21, så tager vi en snak om hvornår vi skal komme forbi og se på opgaven.

Du er også velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen, så vil jeg svare dig hurtigst muligt. Er du stadig i tvivl om hvad det indebærer, kan du læse et konkret eksempel på gennemførelse af et “Gør-noget-selv-projekt”.