GØR NOGET SELV

Få professionel rådgivning til dit eget håndværker projekt

Tømrermester David Nielsen har haft selvstændig tømrervirksomhed i mere end 30 år.

Vil du gerne være din egen håndværker?

Måske drømmer du om at klare småreparationer, malerarbejde eller skift af døre og vinduer derhjemme? Det kan også være, du står over for køb – eller salg – af dit hus.

Så kan du få rådgivning og hjælp af mig, David Nielsen. Jeg har været tømrermester i over 30 år. I årenes løb har mine tømrersvende og jeg selv løst mange typer opgaver for private og virksomheder. Men nu er jeg klar til at hjælpe endnu flere med konceptet Gør noget selv.

Du kan selv skifte vinduer og døre - men tag en fagmand med på råd

Med konceptet Gør noget selv vil jeg nemlig gerne hjælpe dig, som er din egen, gør det selv-håndværker. For selvfølgelig kan du lave mange opgaver selv. Det kræver måske bare lidt praktisk sparring og starthjælp - og det får du af mig! Det sikrer dig, at du kommer godt i mål med skift af døre og vinduer og andre projekter

Det kan du få hjælp til:

Sammen lægger vi en nem køreplan for dit gør det selv-projekt. Du får klare og konkrete anvisninger i, hvordan du griber opgaven rigtigt an. Jeg vejleder dig i at vælge materialer, så du får høj kvalitet til en god pris. Du kan selvfølgelig også få hjælp til at undersøge, om vinduer og døre skal udskiftes – eller måske bare repareres og males.

Sådan foregår det

Kontakt mig og få en snak om netop dit håndværkerprojekt. Det koster dig ikke en øre at blive klogere på, om jeg skal hjælpe dig videre!
Book en aftale