Om David Nielsen

Jeg er tømrermester med over 30 års erfaring

Mit drive er lysten til at hjælpe dig med at blive din egen gør det selv-håndværker.

I mange år havde jeg et team af dygtige lærlinge og svende, der udførte næsten alle slags tømreropgaver. Vi stod for parcelhusbyggeri, installation af vinduer og døre, og vi lagde tag og byggede carporte, terrasser og redskabsskure.

Kundegruppen voksede gennem årene. Det var dejligt, og mange af kunderne hjalp vi flere gange. Men i dag har jeg ikke ansatte mere. Nu hjælper jeg nemlig endnu flere kunder med at få smukt og robust håndværk med mit koncept Gør noget selv.

Gør noget selv - med en erfaren håndværker på sidelinjen

Jeg tilbyder dig nemlig praktisk sparring og rådgivning, hvis du vil være en endnu dygtigere gør det selv-håndværker. Som faglært tømrer og snedker har jeg set mange gør det selv-projekter hos mine kunder.

Nogle var vellykkede, andre langtfra vellykkede. Sommetider måtte vi håndværkere endda lave arbejdet om for en kunde. Derfor har jeg tit stået og tænkt, at det var synd, at gør det selv-håndværkeren ikke bad en fagmand om hjælp undervejs. Sommetider er forskellen mellem fiasko og vellykket håndværk nemlig lille!

Derfor har jeg opfundet konceptet Gør noget selv til dig, som er begejstret, gør det selv-håndværker.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail. Du får mine bedste råd om netop dit projekt. Samtidig finder du ud af, om jeg skal hjælpe dig.
Book en aftale