Nye døre og vinduer Hvidovre og Rødovre

Mangler du nye døre og vinduer, så er du havnet det helt rigtige sted!

Der er utrolig mange muligheder…
Mulighederne er utallige, og vi råder og vejleder dig med glæde om døre og vinduer ud fra vore håndværksmæssige erfaringer. Har du eventuelle spørgsmål til opsætning af nye døre og vinduer eller lignende, så ring til os på 40 20 01 21 – vi hjælper hellere end gerne.

Af typer kan nævnes:
– Dannebrogsvinduer, bondehus vinduer, topstyrede vinduer, dreje/kip vinduer, modulvinduer, fastkarm vinduer, sammenbyggede partier.
– Facadedøre som plade og fyldningsdøre, terrassedøre også dobbelte, hæveskydedøre, foldedøre.
– Næsten alle typer kan fås med vedligeholdelsesfrie overflader udvendig.

Vi varetager dine behov…
Vi måler op efter dine behov, og giver gerne et tilbud inkl. montering med fuger og øvrige afslutninger. Vi er meget fleksible og varetager hver eneste kunde enkeltstående, så priserne afvikles efter kundens efterspørgsel. Det vil sige, at kunden får en skræddersyet pris, hver gang.

Døre og vinduer fra David Nielsen er CE og DVV godkendte som dokumentation for, at de opfylder Byggevaredirektivet, der er en europæisk standard for byggekomponenter.

Vi samarbejder med førende producenter…
Det er vigtigt for os, at vi har mulighed for at give kunderne hvad de efterspørger og med vores samarbejdsaftaler, gør vi dette muligt. David Nielsen samarbejder med flere førende producenter som tilbyder dig mange standard farver at vælge imellem. Ligeledes kan elementer være tofarvet.

Glas
Energiruder fremstilles med varm kant og fås både som 2 og 3 lags, flere typer råglas, sikkerhedsglas og sol afskærmende glas.

Sikkerhed
I vinduer hvor der anvendes paskvilgreb udføres disse med forstærkede kolver og sikkerheds slutblik.
Døre monteres ligeledes med forstærkede beslag og mulighed for ekstra låsekasse.

Garanti
Der ydes 10 års garanti på produkter.
Evt. reklamationer bliver behandlet seriøst og professionelt.

Ring allerede i dag på 40 20 01 21 – så giver jeg et godt tilbud på nye døre og vinduer

Energiglas-miljø

Vi anvender energiruder med varm kant såkaldt “energirude A”.

  • Vidste du at det meste af den varme et hus afgiver til omgivelserne, forsvinder ud gennem vinduerne?
  • Energiruder kan mindske energitabet med op til 75%!

  • Bedre vinduer giver bedre indeklima og komfort!
Almindelig thermorude:
En almindelig, luftfyldt thermorude lader solens varme slippe ind, men den lader en stor del af stuevarmen passere ud i det fri igen.

Energirude:
Solens varme slippes ligeledes ind – men den bliver indenfor. Energiruden reflekterer ganske enkelt rumvarmen, så den holdes på den rigtige side af glasset.

Merudgiften til energiruder er sparet hjem i løbet af ca. 2 år i forhold til almindelige thermoruder.

Der er store besparelser at hente i det lange løb – komforten har du dog fra dag ét.

 

Mindre varmeregning

Der er god økonomi i at vælge A-, B- eller C-mærkede energivinduer. En gennemsnitlig varmeregning kan blive ca. 5000, 4000 eller 3000 kroner mindre. Om året.
Prøv beregneren eller kontakt evt. en energimærket vinduesproducent for en konkret vurdering

shutterstock_469472558

Om mærkningen
Energistyrelsen og VinduesIndustrien har indført en ny energimærkningsordning for vinduer. Ordningen gør det nemt at finde det mest energirigtige vindue.

Energimærkerne viser på en skala fra A til F, hvor energirigtigt vinduet er. Du kender skalaen fra andre produkter som køleskabe, opvaskemaskiner, biler, lyspærer m.m.

Når du skifter vinduer, er der nu lovkrav om, at du skal vælge vinduer svarende til A- eller B-mærkede energivinduer. Eneste undtagelse er, hvis dit hus ikke er omfattet af Bygningsreglementet, f.eks. hvis det er fredet.

Tilbud og kontakt!
Har du spørgsmål til installation af nye døre og vinduer, så er du velkommen til at ringe til os på 40 20 01 21. Du kan også sende en besked til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.